Op me telefoon ziet het plaatje er goed uit.
Nou over de top geheime uitwerking van cognac door laboranten kan ik nog weinig zeggen want dan is het geen geheim meer
Maar het idee is dat er door moleculen metingen een plaatje gemaakt word van de cognac en die wordt dan geplaatst in een spectrum van smaken.
Dus hoeveel en wat voor hout tonen. Hoeveelheid en soorten bloemen. Zuren. Vetten etc.
En dan na een smaaktest van 15 vragen komt er een top 3 cognacs die het beste bij jouw smaak past. Optie 2 is je klikt je favoriete cognac aan en je ziet welke andere soorten er smaaktechnisch moleculair omheen hangen.
Nu zijn smaakproefielen en omschrijvingen erg afhankelijk van meningen en proefpersonen, emoties, verwachtingen etc. Door het moleculair te benaderen verwijderen wij al die factoren.

- IMG-20190118-WA0008.jpg (183.68 KiB) 3260 keer bekeken
Alleen dan 3d. En digitaal zodat je ook helemaal kan filteren op specifieke smaak of prijs etc