Forum regels

Welkom, huisregels, enkele links en forum gerelateerde zaken.
Gebruikersavatar
Ton
Beheerder
Beheerder
Berichten: 2164
Lid geworden op: za 09 okt 2010, 14:43
Locatie: Doorwerth
Contacteer:

Forum regels

Bericht door Ton »

HUIS- en GEDRAGSREGELS

Van harte welkom op dit forum. Hier kun je je hart ophalen aan de overvloed aan informatie over cognac die hier te vinden is. Eén van de belangrijkste doelstellingen van dit forum is natuurlijk gebruikersparticipatie. Het is daarbij wel belangrijk om je aan enkele regels te houden.

Algemeen

Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat deze respectvol zijn ten aanzien van de andere gebruikers. Schelden, vloeken en andere vormen van beledigingen zijn niet toegestaan.

Het plaatsen van kwetsende, obscene, haatdragende, seksueel-georiënteerde of racistische tekst, plaatjes of links is niet toegestaan.

Gebruikers dienen normaal geschreven teksten te plaatsen in hun bericht of onderwerp. Hieronder wordt verstaan dat een gebruiker geen berichten plaatst met alleen maar grote aantallen emoticons of berichten volledig in hoofdletters. Ook het overmatig gebruik van leestekens wordt (zoals bijvoorbeeld. !!!!! of ?????) wordt niet gewaardeerd.

Spam en reclame is onder geen beding toegestaan. Hieronder valt tevens het niet functioneel plaatsen van links. Gebruikers die zich daar schuldig aan maken zullen worden gewaarschuwd en hun berichten worden verwijderd. Bij herhaling kan dit leiden tot verwijdering van het forum.

Het gebruik van Onderwerpsymbolen is toegestaan maar dient met terughoudendheid gebruikt te worden. Een gebruikt pictogram dient relevant te zijn.

"Het Cognac Forum" heeft het recht om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten.

Als gebruiker sta je toe dat je informatie in onze database wordt opgeslagen en je berichten op het Internet worden weergegeven. Berichten worden dan ook impliciet eigendom van Het Cognac Forum. Persoonsinformatie wordt nooit aan derden doorgegeven zonder je toestemming. Hoewel we er alles aan zullen doen openbaarmaking te voorkomen is "Het Cognac Forum" niet verantwoordelijk te stellen als je gegevens door bijvoorbeeld een forum-hack toch openbaar gemaakt zouden worden.

De moderators van het forum hebben als verantwoordelijkheid erop toe te zien dat de gebruikers en moderators zich houden aan de spelregels. Daarnaast zijn ze het eerste aanspreekpunt voor gebruikers als deze vragen hebben m.b.t. deze spel- en gedragsregels.

Moderators hebben de mogelijkheid berichten te verplaatsen, wijzigen of verwijderen. Dit doen ze enkel als deze in strijd zijn met de spelregels. Daar waar nodig wijzen ze de gebruiker op de spelregels zodat de gebruiker hier bij toekomstige 'posts' rekening mee kan houden.

Indien noodzakelijk kan een moderator bij de beheerder een verzoek indienen tot het verwijderen van een gebruiker als deze zich niet aan de spelregels heeft gehouden.

Hulp bij klachten en geschillen

1. Bij vragen m.b.t. "Het Cognac Forum" zijn de moderators het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers. De moderators kunnen de vraag indien nodig doorspelen naar de beheerder.

2. Klachten m.b.t. een gebruiker dienen te worden gericht aan een van de moderators middels een persoonlijk bericht (PB).

3. Klachten m.b.t. een moderator dienen te worden gericht aan de beheerder middels een persoonlijk bericht (PB).

Privacy
Bij deelname aan het forum is het invullen van een e-mailadres verplicht. Standaard wordt het e-mailadres niet getoond. Je e-mailadres is dus niet zichtbaar voor andere bezoekers. "Het Cognac Forum" noch de beheerder zal je e-mailadres en/of je IP-adres publiceren of op enige andere wijze aan derden ter beschikking stellen tenzij "Het Cognac Forum" of de beheerder daartoe op wettelijke grond worden verplicht.

Disclaimer
Berichten op dit forum vertegenwoordigen de mening van de afzender. Dat een bericht op het forum staat wil dan ook niet zeggen dat de inhoud ervan de mening vertegenwoordigt van en/of de instemming heeft van “Het Cognac Forum” en/of de beheerder van dit forum.
“Het Cognac Forum” noch de beheerder van dit forum kan op welke wijze ook aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de geplaatste berichten. “Het Cognac Forum” en de beheerder van dit forum behouden zich het recht voor om gebruikers zonder opgaaf van redenen te weigeren of om berichten te wijzigen of te verwijderen.

Veel plezier op dit forum!

Namens “Het Cognac Forum”,
Ton Hendriks (Beheerder)
Plaats reactie

Terug naar “Welkom”